Ons brein houdt van hokjes. Om mensen in te stoppen en om onszelf te kunnen begrijpen. Vaak zijn ze makkelijk te vinden. Je loopt er als het ware tegenaan. Het enige nadeel? Niet ieder hokje voelt even goed. Net als het mijne. Want de term die het beste past bij dat wat ik doe, voelde – in eerste instantie – niet helemaal goed. Over welke term ik het heb? Coach. En dan wel voor hoogopgeleide vrouwen. 

Een vrouwencoach die wél werkt

Ik noem mezelf dus coach voor hoogopgeleide vrouwen. Voor vrouwen die veel uit het leven willen halen. Maar door mijn carrière als HR-manager had ik veel moeite om mezelf zo te noemen. Vaak zag ik coachingstrajecten die niet werkten, of geen verandering brachten. Veel theorie, modellen, plannen en opdrachten. Ik geloof daar niet in.

Waar ik dan wel in geloof? 

Doen, ervaren, durven…

En: 

  • In keuzes maken, ook al is het eng. 
  • In vrouwen die elkaar steunen en elkaar het licht gunnen. Een community. 
  • In contact komen met gelijkgestemden (toch weer die community). 
  • In groei. En leren wat je nog niet wist. 
  • In mindfulness en meditatie. Maar dan zonder het zweverige. 
  • In een fijne werk-privébalans en blijven transformeren. Want dat is het leven. 

Maar ik geloof ook in meer dan dat. Want het is niet alleen de binnenkant die aandacht verdient. Ook je buitenkant mag soms een make-over krijgen. Om je zo nog lekkerder in je vel te voelen. Met andere woorden, ik geloof ook in… 

  • Er leuk uitzien. 
  • Weten welke kleding en make-up bij je past, waardoor je precies weet waar en wat te shoppen. Zodat je nooit meer gefrustreerd voor je kledingkast hoeft te staan. Want dat is zonde van je energie. 
  • Kleding die lekker zit en makkelijk te onderhouden én mooi is. 
  • Duurzaamheid: want als je precies weet wat staat en werkt voor jou, doe je nooit meer een miskoop. 

Met andere woorden: ik geloof in lichtheid, humor, plezier en liefde. In de beste versie van jezelf worden. Een ode aan jezelf. 

Linda, jouw vrouwencoach

Ik ben ervan overtuigd dat ik, Linda,  jou kan helpen. Ik leef dit namelijk helemaal. Ik ken jouw verhaal namelijk. Sterker nog, ik maakte het zelf mee. Ik weet namelijk hoe het is om oncomfortabel te zijn, om ultiem moeilijke keuzes te maken en om van niks naar alles te gaan. Daarbij heb ik een gave om jou te kunnen zien. En dat gaat verder dan dat wat er in de spiegel zichtbaar is. 

Dus ben jij ambitieus en streef je naar succes, maar wil je tegelijkertijd ook kunnen genieten van mode, beauty, wijn en feestjes? Kom dan naar Ode, in Driebergen. Het is hier prachtig. 

Ik zie je graag snel bij Ode! 

Liefs, Linda  

Laat een comment achter