Voor bedrijven

Ode aan het bedrijfsleven

Samen ontstaan de mooiste dingen. Door met elkaar in gesprek te gaan, elkaar op te zoeken, maar ook door soms even afstand te nemen. Die powercombo kan ik je bieden bij Ode. Deze inspirerende vergaderlocatie in Driebergen is namelijk meer dan alleen een mooie ruimte voor vergaderingen, brainstorms en workshops. Jij kunt hier – samen met je team – terecht om aan jullie persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te werken. Wat ik daarin meeneem? Mijn jarenlange ervaring als HR-manager.

Combineer het nuttige met het aangename door een training op maat, een teambuilding activiteit (zoals een spiegelsessie*) of een ontspannende treatment met coaching op een vraagstuk naar keuze. De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos. Ik kijk graag met je mee voor een voorstel op maat.

* Een spiegelsessie zorgt ervoor dat jij en je team elkaar écht kunnen leren kennen. Hoe zien jullie jezelf? En elkaar? Waar zitten de (on)zekerheden? En hoe kunnen jullie elkaar op die gebieden versterken?

Ik wil een voorstel op maat!

Vergaderen in Driebergen

De afgelopen 20 jaar heb ik – dankzij een carrière in HR –  heel wat vergaderingen bijgewoond en geleid. Eén ding viel me daarin op:  

Hoe interessant een verhaal ook is, ons brein is niet gemaakt om langer dan anderhalf uur actief bij te dragen. 

Regelmatig pauze houden is essentieel om de inspiratie (en motivatie!) hoog te houden. Breaks geven je namelijk nieuwe energie, een reset, om snel weer verder te kunnen. 

Bij Ode vullen we die breaks in naar jouw behoefte. Met korte workshops of lezingen over innerlijke en uiterlijke balans, over verbinding, over relevante thema’s binnen jullie organisatie, of over de uitstraling van jouw bedrijf. Ik begeleid jou en je collega’s zodat jullie nieuwe hoogtes kunnen bereiken. Persoonlijk én zakelijk.  

Een dagvoorzitter nodig tijdens het vergaderen in Driebergen? Laat het me weten, dan regelen we dat.

Vergaderruimte in Driebergen nodig?

Een break extraordinaire

De mogelijkheden tijdens het vergaderen in Driebergen:

 

Workshop ‘Hoe presenteer je jezelf’

Workshop ‘Hoe laat ik een goede eerste indruk achter’


Workshop ‘De balans vinden in jezelf’

Spiegelsessies


Een voorstel op maat

Wil jij komen vergaderen, een workshop geven of volgen, een brainstorm houden of een bedrijfsuitje organiseren in Driebergen, op de mooiste vergaderlocatie die er is? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik help je graag met een voorstel op maat.