Over Ode

Vind verbinding met jezelf bij Ode

Een veilige haven. Voor je hoofd, je lichaam en je ziel. Dat is wat Ode is. Een plek waar jij – de moderne vrouw – even alles achter je kan laten. Waar je verbinding met jezelf creëert. Hier leer je de juiste keuzes maken. Op het gebied van haar, make-up, kleding en nagels. Om zo toekomstige miskopen te voorkomen. Maar ook op het gebied van balans. Want je mag dan wel moeder, partner, collega en vriendin zijn. Je bent ook gewoon vrouw. En dat mag gevierd worden. 

Daarnaast is Ode jouw nieuwe favoriete werkplek, even weg van de chaos thuis. En jouw go-to voor persoonlijke ontwikkeling met wekelijkse cursussen, workshops en trainingen. Met als doel de verbinding met jezelf terug te vinden.

Dit wil ik!

“Toen Linda met Ode op mijn pad kwam, was mijn eerste gedachte: ik wil heel graag verbinding met mezelf, maar ik heb daar helemaal geen tijd voor. Wat een cadeau aan mezelf dat ik het toch heb gedaan.”

Chantal ter VeerMarketing Manager- SafeHarbour

Over Linda, jouw vrouwencoach

Noem het vrouwencoach, noem het een fijne vriendin of gewoon een waardevolle samenwerking. Linda heeft een gave om verder te kijken dan dat wat er in de spiegel zichtbaar is. Zij weet jouw zorgvuldig opgebouwde muren, net zo zorgvuldig weer af te breken zodat jouw ware ik tevoorschijn komt. Want die mag er zijn.

Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als HR Manager heeft Linda het roer omgegooid en is ze haar droom achterna te gaan: vrouwencoach worden. Vanuit haar achtergrond in de HR heeft zij in de afgelopen jaren veel ambitieuze mensen ontmoet en begeleid. Er viel haar steeds iets op. Vrouwen werken ontzettend hard, zijn ambitieus en willen alles geven. In hun werk, maar ook thuis bij hun gezin en in hun sociale kringen. Maar daarbij vergeten ze zichzelf soms.

Daar kwam Ode om de hoek kijken. Een all-in-one formule waar haar passie voor mensen, vrouwencoaching en uiterlijke én innerlijke verzorging samenkomen. Een plek waar die drukke vrouw zich even helemaal kan terugtrekken en volledig tot rust kan komen. Waar persoonlijke aandacht, zelfontwikkeling en liefde samenkomen. En waar jij de verbinding met jezelf kunt herstellen.

Neem contact op

Voor wie

Ode is er voor jou. De moderne vrouw met alle ballen in de lucht. Voor iedereen die carrière wil maken, een rijk sociaal leven wil leiden, quality time met de kinderen wil doorbrengen en er daarnaast ook nog eens uit wil zien om door een ringetje te halen. Klinkt onmogelijk? Think again. Niks is onmogelijk. Zolang je de verbinding met jezelf maar niet uit het oog verliest. 

Ik word member

Events bij Ode

Ode aan nieuwe dingen leren. Bij Ode organiseren we elke maand minstens 3 events. Verwacht een mix van mindfulness zoals meditatie of yoga-workshops, persoonlijke ontwikkeling zoals een NLP-introductietraining en lezingen over voeding, gezondheid, ontspullen en duurzamer leven.

We kijken altijd waar de behoeftes van onze leden liggen en zullen daar ons aanbod op aanpassen.

Heb je zelf een goed idee voor een training, workshop of event? Laat het ons weten via onderstaande knop!

Neem contact op

Authentic and honest selfcare

Ik word member